svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

СКАНДАЛ У НЕМАЧКОЈ: У ТУ ЕВРОПУ ХОЋЕМО?

Југослав Кипријановић

СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ – НОВИ УДАР НА ПОРОДИЦУ И ПОРОДИЧНЕ ВРЕДНОСТИ

Трагом вести да беспотребна и сувишна покрајинска администрација на северу Србије уводи пилот пројекат - Сексуално образовање у 10 школа, Двери улажу оштар протест, јер дугорочно представља нови тоталитарни терор над породицом и породичним вредностима!

Само пре пар дана на сајту Двери могли сте да погледате кратку репортажу из Немачке о проблемима који родитељи у Немачкој имају због обавезног  сексуалног образовања, због којег је 8 дечака доживело фрас, а девојчицу присилили да, мимо воље, присуствује часовима, па су због таквог њеног  ”неадекватног понашања” и подршке родитеља за такво понашање, и отац и мајка девојчице завршили у притвору. Већ данас, у Србији и то на њеном северу, почеле су припреме за увођење сексуалног васпитања у образовни систем!

Јуче је покрајински секретар за образовање, Мариника Чобану, објавила у јавности да у десет школа за 1200 ученика почиње пилот - пројекат: часови сексуалног образовања. Није било за очекивати да сувишна и беспотребна, а притом озбиљно сепаратистичка администрација тзв. аутономне покрајне Војводине, уради нешто корисно за своје грађане! За очекивати је било да ће, остајући на грбачи пониженог, увређеног, обесправљеног и осиромашеног народа, наставити да експериментишу и спроводе сумануту политику ЕУ комесара, којима је најважнији циљ – урушити породицу  и породичне вредности и тако, од емоција и традиционалних вредности огољену личност, претворити у зомбирану, потрошачку, самодовољну , хедонистичку и надасве манипулативну индувидуу!

Рећи ће заговорници увођења сексуалног васпитања да се ради о пилот пројекту и да није обавезно да се похађа. Међутим, забрињавају речи госпође Чобану, која је нагласила да је ЗА САДА тако. За сада значи да је експеримент почео у десет средњих школа, а да је у плану да се уведе факултативно, па потом обавезно, а на крају и за основне школе! Да је тако, видимо јер је тако у појединим земљама ЕУ, а ми из европског предворја (да Бог да да тако и остане) морамо да се докажемо да смо већи Католици од Папе!

Свако ко погледа споменути видео из Немачке (погледај видео испод текста) биће му јасно да је то пут и да су то следећи кораци који се планирају у тоталној атомизацији свега људског, свега честитог, чедног и целомудреног, како би се изградио ”врли, нови свет”!

Двери улажу оштар протест, јер дугорочно, увођење сексуалног васпитања представља нови тоталитарни терор над породицом и породичним вредностима! Позивамо све мислеће људе иинституције којима је стало да се сачувају породичне вредности српског и свих других народа који живе у Србији, да подигну свој глас и придруже се нашој иницијативи како би овај пилот пројекат пропао на самом  почетку!

Двери подсећају да у недавно усвојеној Породичној повељи Србије,  начелу целокупног друштвено-политичког програма Покрета, јасно стоји да је породица основна ћелија друштва, а не појединац. Култура брака и светиња живота залог су успешне будућности и препорода земље, а не знање о сексуалним односима и контрола рађања, која се у Србији своди на бесомучна чедоморства!

Наравно да деца треба да сазнају много тога о природи свога тела, па и да стекну репродуктивно образовање, али на здрав начин,а то значи, кроз стабилну и здраву породицу. Кроз вековно искуство знамо да је темељ сваког здравља, па и репродуктивног, духовно здравље. Сексуално образовање, пренебрегавајући ту чињеницу, полако, али сигурно, и то кроз институције, уништава здрав духовни темељ појединца, заснован на целомудрености и честитости.

Апелујемо на јавност да се успротиви овој новој тоталитарној скаредности, која се поред параде срама,  спроводи и  преко озбиљог  медијског терора над традиционалним вредностима и над нашим чулима! Покажимо спремност да се боримо за будућност своје деце и своје отаџбине! Ако се сад не успротивимо, нисмо заслужили да имамо ни  децу, ни отаџбину!

А, АП Војводина је сјајан полигон за експерименте ЕУ - зато аутономију треба што пре укинути!

Скандал у Немачкој: У ту Европу хоћемо?

Скандал u Немачкој: Отац у затвору јер је одобрио детету да избегне часове сексуалног васпитања!

Јел у такву Европу хоћемо?

Геј параде, сексуално васпитање, индивидуализам и хедонизам, све то намеће се широм света,како у Србији, тако и у Немачкој! Држава се ставља у позицију антипопулационе и антипородичне политике! Одупримо се док још није касно!

Извор: „Двери“

 

 

Колумна

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

Ковид сан

kovid san

 

Сутра ће бринути за себе

sutra ces se brinuti za sebe

 

koporin-s.jpg
Број прегледа чланка : 5937791

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.