svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ПОРАЗ ГЕЈ ЛОБИЈА У ЕУ

Untitled 700x348Школа избацила ЛГБТ часове, родитељи повукли децу из школе!

Успешна кампања родитеља против имплементације ЛГБТ политичких идеја у основној школи.

Након што су стотине родитеља задржале децу код куће у знак протеста против наметање ЛГБТ часова школа је одлучила да повуче котраверзно градиво, а све се десило унутар правног система ЕУ то јест у Великој Британији.
 

Разлог за сукоб је програм из области „образовање различитости“ под називом „без оутсајдера“ и циља да учи децу о различитим типовима породица које могу да сусретну и идејама да дете може да има два оча или две маме.

Радикални политички програм се односи и на читање књига деци од који најмлађа имају 4 година о концепту истополних породица. Програм је развио заменик директора Паркфиелд школе Андрју Мофат.

У добро познатој либерално-левичарској реторици Морфат оптужује родитеље да нетрпељивост „Пуно је лажи и мржње изнето у току ове године“ каже заменик директора, који истовремено отворено шири хетерофобичне стереотипе и предрасуде.

Већина родитеља се на слаже са његовим ЛГБТ програмом. Моја девојчица има 4 године и дошла је кући да ме пита да ли је ОК да буде дечак, и обукла се у одећу брата. Има четири године-рекао је један од родитеља.

Школа је до самог бојкота изнела чврсти став, да ће наставити са својом политиком ЛГБТ лекција и да нема преговора о њиховој политици инклузивности,

Ипак након бојкота школа је послала писма родитељима да ће се лекције повући. „До краја године нећемо држати лекције без аутсајдера, јер је полугодиште већ блокирано због лекција из верског образовања“, али школа каже да ће школско веће за једнакост и етос политике без аутсајдера бити присутан.

Прошлог петка 600 родитеља се окупило на протесту, што у преводу значи око 80% ученика, а 400 родитеља је потписало петицију против ЛГБТ лекција.

Уче децу да дечак треба да буде са дечаком, а то није добра ствар – каже један од родитеља. То је противно нашој вери истиче мајка једне ученице.

Ово није проблем нас као муслимана, јевреји имају проблем са овим, хришћанска заједница има проблем са тиме како се раде ствари истиче још један од незадовољних родитеља.

Школа се на предаје, па запослени у школи за РТ кажу да је програм само паузиран у овом пологодишту.

Преузето са: https://srbin.info/

 

Колумна

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

00zlatenac2qy7.jpg
Број прегледа чланка : 5423500

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.