svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Ако дете болује, треба лечити оца и мајку (I -дeо: Утицај мајке)

ako-dijete-boluje-treba-lije-iti-oca-i-majku origАко дете болује, треба лечити оца и мајку (I -дeо: Утицај мајке)

У овом чланку дате су неке корисне информације за родитеље који мисле да:

1. Сва деца болују (организам расте, тип метаболизма)
2. Медицина ćе им помоćи
3. Дете је рођено тако нејако
и тако даље.

Оно што свако родитељ треба пре свега да зна је:

Од зачећа (!) до 12-е године, РОДИТЕЉИ носе потпуну одговорност за дете и за СВЕ ШТО СЕ СА ЊИМ ДЕШАВА.

Не зато што "је неко то рекао или написао", веć зато што је дете ЕНЕРГЕТСКИ И ИНФОРМАЦИОНО у потпуности подређено родитељима.

Мајка је одговорна за то, КАКО СЕ ДЕТЕ ОСЕЋА (енергетика тела)

Отац је одговоран за то ШТА СЕ СА ДЕТЕТОМ ДЕШАВА (дешавања), као и за то како се МАЈКА ОСЕЋА.

Очеви, схватили сте у чему је ствар? На крају крајева, ви сте одговорни за СВЕ.

 

1. Утицај мајке на дете

Од тренутка зачетка до 12-е године - наглашавам ово! - почиње и наставља се изградња дечјег тела. Мајка је једини извор "грађевинског материјала" до момента рођења и енергије након рођења.

То да у току трудноćе не треба пити, пушити и јести у McDonaldsu - то је свима јасно. Отров је отров. АЛИ.

Постоји нешто о чему родитељи не знају. Формирање тела директно је повезно са психом жене - толико директно да никакви отрови нису у стању да нанесу толико штете детету као психоза жене.

Све менталне абнормалности током трудноćе, сви стресови - све ово се испољава на дете поремеćајима у структури тела. Током трудноćе, мајка мора бити ТОТАЛНО спокојна и позитивна, да живи у очекивању РАДОСНОГ тренутка скорог рођења детета. Оно што жена доживљава - то залаже у дете. Ово је аксиом са којим је бескорисно расправљати.

Моја пријатељица је родила (сама, без царског реза ...) апсолутно здраво прво дете у 36-ој години, само зато што се одликовала тоталном смиреношћу "све ćе бити добро", и дете је радосно чекала. Чак и хормонске поремеćаје у раној фази прихватила је филозофски " ништа, изборићемо се", а све лекаре који су причали о "касном порођају" заобишла је. Резултат? Без икаквих проблема се породила, као да је имала 20-година.

ako-dijete-boluje-treba-lije-iti-oca-i-majku1 orig

Након рођења, дете до 12-е године повезано је са мајком помоćу енергетске пупчане врпце, и мајка потпуно контролише његово унутрашње стање. Чак и ако је трудноćа било лака - после рођења (поготово ако је то прво дете) мајка упада у стање " појавила се тачка на дупету - одмах зови хитну помоć".

Хипер-забринутост је НОРМАЛНА за сваку мајку с дететом, банални инстикти. Међутим, имајте на уму да сву забринутост, коју мајка оСећа за дете - она као пумпом упумпава у њега.

Ако мајка стално брине о стању детета - она ćе имати испољене све своје страхове у визуелном учинку: дете ćе бити СТАЛНО болесно. Јасно?

Квалитет енергије коју дете добија од мајке регулише се њеним СТАЊЕМ. Поликлинике су пуне узнемирених жена, код којих су сва деца болесна континуирано. Школе су пуне деце са медицинским картонима дебљине три уџбеника. Разлог је исти: стање МАЈКЕ.

Желела бих да питам жене: драге моје, кад кувате супу - тресете ли се због свега? "А шта ако не успе, а шта ако буде преслана, а мало бибера, а пуно лука, а ...?" Ако кувате овако, ваша храна се неће моћи јести.

То се дешава и са дететом - на исти начин! Или га храните са позитивом, љубављу, пажњом, одобравањем, нежношћу - или се тресете над њим, хранећи га страховима, сумњама, забринутошћу, бригом, депресијом, умором ... А ако се ваше дете храни скандалима у породици - онда се гаси светло - дете унутра добија злобу, гнев, иритацију ... и све ćе се то одмах одразити на његове органе.

Да ли знате шта се дешава са дететом које хране са негативом? То је врло једноставно ... испуњено је негативном енергијом, којом паразити почињу да се хране ... 

 

ПАРАЗИТИ НЕ ЖИВЕ У ПОЗИТИВНОЈ ЕНЕРГИЈИ, НЕМАЈУ ТУ ШТА ДА ЈЕДУ!

Све теорије на тему "заразили", "прехладили" - само су фикције. Дете може пасти у ледену воду у марту - да чак након тога ни не кине, ако мајка не почне да брине. А може да се прехлади и где нема хладноће.

"Сезонски грип је почео", - радио је рекао... Мајка се одмах забринула "почео грип" ... шта даље? Цела земља болује од грипа. Не болују само они чија мајка чврсто зна "моје дете не болује грип". 

Да ли је механизам јасан? Чим мајка почне да брине и размишља о томе да ćе дете бити болесно - гарантовано ће се разболети. Чим мајка има проблеме у психи - оно ćе се поново гарантовано разбољети.

Сваки породични конфликти, стресови - директни су узрок болести детета.

Мајке, запамтите једну ствар: болест - то је СИМПТОМ! То није узрок. Све што се догађа детету је последица нарушења његове енергетике. Одакле ју је он добио, од вас, у школи, од пријатеља? Питање је ...

Температура је последица тога (механизам) што се организам бори самостално са узроцима. Слуз из носа то је гомила мртвих бактерија-паразита које су храњене негативном енергијом у организму и угинуле. Скидајући температуру - продужавате живот паразита и чините да дете болује дуже и теже. Имунитет организма је много паметнији од 99,9999999 родитеља и доктора заједно.  

Организам не снижава температуру, он ради боље од било ког антигриппина и њему сличних лекова. Хранећи дете са хемијом - ви нарушавате његове унутрашње процесе реаговања на узроке.

Лоша и тамна енергија "виси" над телом, организам је покренуо унутар своје уништиваче (САМ!) а онда подигао температуру и убио их сам. Тако имунитет ради.

Организам је у суштини САМОРЕГУЛАЦИОНИ систем. 

Да ли вам је јасна ситуација са енергетском везом мајке и детета? Не вјерујете ми - проверите. Записујте своја стања, куćне скандале, невоље - а у ступцу поред стање детета и његову историју болести. 

Превод првог дела текста: https://econet.ru/articles/168757-boleet-rebyonok-lechite-papu-i-mamu

Превела: Беба Муратовић 

Преузето са: https://www.bebamur.com/

Последње ажурирано петак, 17 мај 2019 08:30  

Колумна

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

Ковид сан

kovid san

 

Сутра ће бринути за себе

sutra ces se brinuti za sebe

 

ravanica.jpg
Број прегледа чланка : 5948430

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.