svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ПУТИН СВЕ ПОТВРДИО И ШОКИРАО СВЕТ

238063 putin 4 fПостоји ГЕНЕТСKО ОРУЖЈЕ које дају људима кроз лекове и вакцине

Руске обавештајне снаге обавестиле су председника те земље Владимира Путина о прикупљању генетског материјала руског становништва од стране западних корпорација.

На 15. годишњем сусрету у Сочији с представницима медија, руски председник Владимир Путин потврдио је да је генетско оружје већ тестирано на псима који су тек након три генерације имали страшне последице.

Ради се о оружју које циља одређене народе, па чак и породице.

Ово биолошко оружје је тестирано у облику лека који се давао псима. Пси имају краћи животни век, чиме је потврђено деловање овог застрашујућег оружја у реалној ситуацији.

Идентична ствар се може поновити и на људима.

Све говори да приче о лековима који могу угрозити већи број особа, у овом случају припадници одређених етничких група, нису само “теорије завера”.

Руски председник није особа која распрши непроверену информацију, а то треба да забрине све оне који мисле о будуц́ности својих ближњих.

Ствара ли се “етнички вирус” који ће убијати само одређене народе?

Подсетимо, америчке тајне службе на сваки могући начин покушавале су да дођу до ДНK експерата у Уједињеним нацијама. Путин је открио нешто што је постало више него озбиљно.

На састанку Већа за људска права, један од учесника, Игор Борисов, рекао је:

– Неко, користећи системе видео надзора, прикупио фотографије Руса у непознате сврхе.

После ове изјаве, Владимир Путин је узео реч и увео још један озбиљнији проблем:

– Да ли знате да прикупљају биолошки материјал из целе земље и свих етничких група – људи који живе у свим географским подручјима Русије? Питање је: зашто то раде? Оно што раде, раде са одређеном намером.

– Ми смо предмет великог интересовања – рекао је руски председник који је позвао на решење ове ситуације без панике и открио да “неке снаге” прикупљају биолошки материјал Руса европске расе широм Русије.

Владимир Путин је истакао да они који су сакупљали биолошки материјал Руса могли су да раде са оним што су наумили, али Руси ће урадити оно што би требало да раде.

Недавно је америчка команда за ваздухопловну обуку (АЕТЦ) објавила понуду за куповину рибонуклеинске киселине и биолошког ткива Руса. Потенцијални добављач морао је послати узорке у АЕТЦ и доставити информације о здравственом стању донатора.

Довољно је створити “етнички” вирус који ће се активирати само на специфичним хаплогрупама и маркерима и да ће бити безопасан за остатак становништва. Руси су свесни шта то значи као и председник Владимир Путин. То је најстрашније оружје за масовно уништавање циљане популације са савршеном селекцијом, и нема физичког уништавања материјалних добара.

Преузето са:  http://www.intermagazin.rs/

 

Колумна

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

bradaca.jpg
Број прегледа чланка : 5146206

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.