svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Исцелитељска моћ сукње

iscjeliteljska mo suknje za to je va no da ene nose suknje i haljine origЗашто је важно да жене носе сукње и хаљине

Сукња је прави женски украс!

Сукња се у свим временима сматрала главним атрибутом женствености. А разлог за то није само у лепоти такве одеће.

Стручњаци у области енергетских пракси верују да када жена носи сукњу, она почиње да акумулира непресушну енергију женствености. Зато, сукња има одређено сакрално значење за сваку представницу слабијег пола.

У стара времена жене су облачиле искључиво хаљине и сукње. И ова мода била код свих народа

На примјер, за словенске жене основна одећа је био сарафан, индијске жене су носиле дуг широк сари а јапанске жене су носиле на свом телу кимоно. Као што видимо, одећа свих жена уопште није претпостављала конструкцију панталона.

Раније, су људи суптилније осећали своју везу са силама природе. И свима је било познато да се жене разликују од мушкараца не само у погледу физичких параметара. Људима различитог пола својствена је различита енергетика. За мушкарце је предвиђено да црпе енергију из свемира. А жене су углавном узимале енергију из Земље.

При спомену таквих појмова као што су љубав, осетљивост, брига, милосрђе, нежност, наравно одмах их, повезујемо са женом. Чак и у погледу земље, таква опредељења су оправдана.

Дизајн сваке сукње је такав да обликује проширење надоље, конус. Такав модел сукње није измишљен случајно.

Вјеровало се да такав конус помаже жени да боље апсорбује енергију и моћ земље да постане плоднија и материјално богатија. Енергија жене, ако говоримо о физичком телу, акумулира се у посебном органу - материци. Мушкарци по замисли природе немају такав орган. У енергетском смислу да би мушкарац добио енергију земље, он мора да је узме од жене.

Када жена облачи панталоне, она дословно са њима прекрива везу са земљом. Кретање енергије се зауставља, а женски свети суд у облику материце остаје празан. Као резултат тога, жена нема шта да подели са мушкарцем.

Женска енергија је важна за мушкарце. Она их чини спокојнијим, уравнотеженијим и стабилнијим. Ако мушкарац има приступ женској енергији, увијек ће желети да се бави креативним радом. Када је мушкарац лишен женске наклоности и љубави, он постаје агресиван, груб и суров.

Има много жена које уопште не носе сукње. Носе искључиво панталоне или фармерке. Са енергетске тачке гледишта жена тада јача и негује свој дух на стран начин, то јесте мушки. Као резултат тога, жена је у интеракцији са мушкарцем као да је по природи мушкарац. На суптилној равни ово се испољава тако да је енергетска размена поремећена. Ово се може одразити на физичком плану у облику разних болести, неспоразума и свађа у односима.

Жене оправдавајући ношење панталона могу рећи да је таква одећа веома погодна, да је стилизована, практична и модерна. Наравно, жени у фармеркама је много једноставније да ради, послове који су се првобитно сматрали мушким, на примјер, да носи терет, креће брзо и спретно, итд. У односу на панталоне, сукња или хаљина делују као природна кочница. А у томе је велико добро за жену, доноси јој мир и хармонију. Права жена чак не размишља о томе да ради тежак посао, носи терет или убрзано иде неге. Она ће сачекати мушкарца за то, који, као прави витез, неће одбити да јој помогне.

Свакодневно облачећи лепе сукње или хаљине, свака жена може да осјети колико јој се брзо мења расположење и стање. У жени почиње да се буди огромна и веома позната енергија. Наравно, и погледи мушкараца се увијек фокусирају на жене у сукњама и хаљинама.

Панталоне жене, чак и ако су супер модерне, треба да носе само у изузетним приликама.

iscjeliteljska-mo-suknjeДужина и облик сукње такође има значај. Раније се веровало да женска сукња или хаљина мора бити максимално дуга, како данас кажу, до пода. Тако је жени било лакше да узима и чува у себи енергију Земље. Ако сукња има широку ивицу која се њише при кретању и мало увија, почињу да се јављају торзиона поља, која су предодређена да јачају енергију Земље. Руб сукње одавно се сматрао неким кругом-амајлијом. Таква амајлија је дизајнирана да створи заштиту за сексуалне центре жене. Здравље репродуктивних органа жене и њихово правилно функционисање директно зависе од правилног рада тих центара.

Слика жене у дугој сукњи увијек подећа на чедност, невиност и чистоту. Дуга сукња спашава жену од похотљивих погледа. А ово је веома важно. Такви лоши погледи су слични злом оку, могу да направе рупу у нижим енергетским центрима.

Ако се то деси, тада жена једноставно губи своју сексуалну енергију. Заједно са њом одлази животна снага и женска привлачност. Као резултат тога, произилази енергетско осиромашење жене. Она не може ништа више дати свом мушкарцу, тако да он губи интересовање за њу. Данас се многе жене питају где су се изгубили прави мушкарци, слични руским херојима. Али размислите сами, одакле да се појаве, ако су жене саме престале да буду такве у пуном значењу тог појма?

Жене намјерно одустају од своје женствености, облачећи панталоне и другу мушку одећу. На срећу, мода последњих година је таква да женама пружа шансу да се врате исконској женској одећи, да се хране снагом земље и озаре својом женственошћу вољеног мушкарца. Зато, од данас носите дугу сукњу или хаљину и навикните да се осећате као права жена.

Превод текста:  cluber.com.ua

Prevela: Beba Muratović -  bebamur.com

Преузето са: https://www.bebamur.com/

Последње ажурирано недеља, 16 септембар 2018 14:23  

Колумна

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

Карактер

karakter

 

Иди, и како си веровао нека ти буде

idi i kako si verovao

 

Зло

zlo

 

Ја

ja

 

Алас на Дунаву

alas

 

bradaca.jpg
Број прегледа чланка : 4927451

ПРАВИЛО ПОСТА ЗА 2020.

pravilo posta 2020

БУКВАР
за србску православну децу
и родитеље

0000

САВЕТИ ЗА ЖЕНИДБУ И УДАЈУ
О избору брачног друга
Kако да сретнем сродну душу

16200

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ

09700

 

ИМА ЛИ СПАСЕЊА ЗА НЕКРШТЕНЕ

 15000

ФАРБАЊЕ ЈАЈА
СЛАВСКИ КОЛАЧ И УКРАСИ
БОЖИЋНИ КОЛАЧИ

 16100

ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА

 Чуда божија наших дана

БЛАГОСЛОВИ,
РОДИТЕЉСКЕ КЛЕТВЕ,
КЛЕТВЕ И ПРОКЛЕТСТВА

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.