svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Подметање пожара са неба...

profimedia 0139480378У Грчкој се догодило исто, што и у Калифорнији

Сличан тип "Паљења са неба", који је изазвао низ катастрофалних огњених бура, догодио се сада у Грчкој. Слуге антихриста усавршиле су своју паклену технологију и сада такву врсту тероризма могуће је очекивати у било којој земљи, која им није по вољи. Ко има ума, нека разуме!

Напомена уредника TMR: Фотографије постављене испод показују пример Геоинжењеринг-тероризма. Овај пут Атина (Грчка) и околна подручја постали су мета за гео-инжењере и њихове шпијуне потпаљиваче у сагорелих областима, који су координирали тај апокалиптични сценарио огњене олује. Такав терористички напад без преседана има сва обележја операције НАТО-а "Гладио".

Упадљивих сличности са геоинжењеринг-огњеним бурама у Калифорнији, толико је много и оне су превише убедљиве, да би их игнорисали. У оба случаја је коришћена иста напредна технологија за пуштање огња.

Види: FIREGEDDON: Geoengineered California Firestorms Propagated to Terrorize and Manufacture Consent:

Пожар у Грчкој има све знаке заједничког потпаљивања са неба и потпаљивача на земљи. У извештају, објављеном ниже, чак се помиње да је: "Грчка затражила да амерички беспилотник "открије сумњиву активност", кад је утврђено да су 15 пожара почели у исто време." На фотографијама ниже показане су исте карактеристике изгорелих возила поред несагорелог дрвећа, као и приликом догађаја са калифорнијским огњеним олујама.

Кључни тренутак: шта је још могло да доведе до изузетно необичног оштећења улица, пуним изгорелих аутомобила, а поред њих дрвеће и зграде, који су остали неоштећени, осим ДЕВ (оружје усмерене енергије). И тако, овај напад на Грчку са коришћењем ДЕВ и подметањем пожара, очигледно је чин јавног застрашивања, да се влада у Атини не би придружила Италији у побуни против Европске Уније.

Такође има неколико порука, које описују јасан "огње-метни ефекат (бацача пламена)", који су приметили многи. Ми смо о томе писали: "Више од 70 погинулих, 100 несталих, у време пожара, који су "ударили као бацач пламена". Има и много других трагова напада под лажном заставом на Грчку, који ће бити представљени у наредном откривању.

У том смислу, све што остаје, то је само да се правилно схвате ови терористички напади у стилу Гладио са политичким, економским или друштвеним циљевима (задацима), које имају у виду криминалци. Нема сумње да је народ Грчке био прилично шокиран овом стихијном катастрофом, тако да унапред дефинисане резултате може да постигне владајућа елита.

Суштина: грчке огњене буре нису изазване мајком природом. Да, овог лета широм планете бесни жега, али управо тако и ради "Гладио". Гео-инжењери у потпуности користе екстремне временске услове за спровођење својих операција геоинжењеринг-тероризма. Ево зашто је овај грчки пожар – класични "ФАЛШ-ФЛАГ (лажна застава)"; њега је лако приписати невремену (лако је објавити: да је било невреме).

SputnikNews: Никос Тоскас, министар грчке владе, одговоран за јавни ред и цивилну заштиту, поменуо "значајне знаке" потпаљивања, јер власти истражују један од најсмртоноснијих пожара у земљи у целој историји. Његове примедбе појавиле су се убрзо после тога, кад је други високи званичник оптужио нелегално изграђене куће за блокирање путева за евакуацију жртава.

Грчки званичници претпостављају да су масовни шумски пожари, који су опустошили Регион близу Атине и однели животе најмање 85 људи, били започети намерно. "Имамо озбиљне и значајне знаке, који сведоче о криминалним делима потпаљивања пожара", – рекао је заменик министра за јавни ред и заштиту грађана Никос Тоскас на прес-конференцији у четвртак.

Према његовим речима, сателитски снимци показују да је смртоносни пламен био истовремено покренут у неколико места на југу Грчке, недалеко од главног града.

У понедељак поподне, у Атици на југу Грчке, источно и западно од главног града Атине букнули су преко 15 шумских пожара, захватили приобална подручја, популарна међу туристима. Град Мати, који се налази на око 30 км источно од Атине, највише је пострадао, тамо је пронађена група од 26 тела, само на 30 метара од мора.

Број погинулих је порастао на 85 особа, што премашује број погинулих услед шумских пожара 2007 године у земљи, и чини катастрофу ове недеље најсмртоноснијим пожаром у земљи у последњих неколико деценија. Најмање 187 особа је повређено, укључујући и 23 детета. Тражење нових жртава на копну и на мору се наставља. Десетине су нестале без вести.

А САДА ДА ПОГЛЕДАМО ПОЖАР У КАЛИФОРНИЈИ:

Пожари у Калифорнији су били веома чудни и необични. Куће су сагореле изнутра у пепео заједно са стаклом, конструкцијама, кадама и керамиком. А само неколико метара од кућа стоји дрвеће и структуре (зграде) апсолутно не оштећене.

Куће - у пепео, а дрвеће стоји зелено, као да у близини није било никаквог огња. Нема поред изгорелих кућа никакве шуме, од које би се, наводно, огањ проширио (пребацио) на стамбене структуре. Аутори видео снимка тврде да је коришћено ново оружје - моћни ласер, који ствара температуру у уском простору на милионе степени, како унутар Сунца.

П. С. Двострука захвалност нашем дописнику р. Б. Виталију, који је тако оперативно урадио превод овог видео снимка.

 

koporin-s.jpg
Број прегледа чланка : 3615536

ПРАВИЛО ПОСТА ЗА 2019.

2019-pravilo posta

САВЕТИ ЗА ЖЕНИДБУ И УДАЈУ
О избору брачног друга
Kако да сретнем сродну душу

16200

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ

09700

 

ИМА ЛИ СПАСЕЊА ЗА НЕКРШТЕНЕ

 15000

ФАРБАЊЕ ЈАЈА
СЛАВСКИ КОЛАЧ И УКРАСИ
БОЖИЋНИ КОЛАЧИ

 16100

ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА

 Чуда божија наших дана

БЛАГОСЛОВИ,
РОДИТЕЉСКЕ КЛЕТВЕ,
КЛЕТВЕ И ПРОКЛЕТСТВА

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.