svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Немачки Сноуден тражи азил у Русији

industry-1530608 640-620x330Откривена завера Запада да се одузимају деца родитељима хришћанима

Москва – Потврђујући оно на шта је грчки писац Раул Иларги Мејер упозорио: „Mи нисмо на почетку новог и застрашујућег доба, ми смо у у његовом средишту1“, ново циркуларно писмо руског Министарства спољњих послова (МИД) извештава Кремљ да бивши официр немачког Бундесвера (обавештајна служба) по имену Маркус Бергфелд тражи азил у Русији2 након што је нехотично имао приступ поверљивим подацима који откривају монструозну заверу Запада да почне да одузима децу од њихових родитеља хришћана3 – чије напоре помажу врхунски научници из Америке, који су управо пустили у јавност саопштење да су они који верују у Христа људи са оштећењем мозга4.

Према овом извештају, бивши војни обавештајни официр немачког Бундесвера по имену Маркус Бергфелд, 2011. године случајно је преузео високо поверљиви документ ЕУ у ком је детаљно наведена гадна и сатанска завера Запада да почне да одузима децу од њихових родитеља хришћана „не касније од 2020. године“ – што је довело до тога да он и његова супруга Соња побегну из Немачке када је страх и трепет њихове нације, Јунгендамт (систем немачке службе за заштиту деце, као Норвепки „Барневарн“, прим.прир.) киднаповао њихову децу.

Једном када је Јунгедамт узео њихово петоро деце, наставља извештај, деца су била изложена злостављању и терана да узимају јаке психотичне наркотике – док је њихова најмлађа кћера била силована, њихов најстарији син је преминуо у Шпанији претходног месеца од наркотика које је почео да користи у систему Јунгендамта5.

marcus bergfeld

Бивши обавештајни официр немачког Бундесвера по имену Маркус Бергфелд затражио је азил у руској амбасади у Летонији 18. марта 2018. године.

Оно што западне масе не схватају о немачком Југендамту, каже се даље у овом извештају, је да његови историјски корени леже у самом срцу милитаристичке пруске културе – Прусија је прва земља у свету која је захтевала државну сертификацију наставника и по закону обавезно основно образовање – са немачком нацистичком владом која то шири за целу нацију и додаје кривичне казне за било кога ко тако не поступи.

Са немачким нацистима, који су били у стању да створе образовни и Југендамт систем који је искључиво осмишљен да „улије у мозак мржњу“, каже се у овом извештају, Русија је узнемирено реаговала када је Европски суд за људска права 2010. године потврдио забрану, која потиче још из доба нациста, немачких судова о школовању код куће – у чијој је одлуци, такође, шокантна изјава да родитељи немају „ексклузивно“ право да воде школовање своје дјеце – чиме се ова одлука чини ефикасним законом широм Европске уније – а тиме се и у Шведској забрањује и школовање у кући6.

Познајући опасности поновног успостављања образовних закона из нацистичке ере од стране Европског суда за људска права у читавој Европској унији, у овом извештају се наводи да је 29. децембра 2012. године члан 44. став 1. Закона о образовању у Руској Федерацији унета обавеза да родитељи (или старатељи) имају основно право да образују и подижу своју децу – са кућним образовањем које се често назива „породично образовање“.

Док милиони руских хришћана славе своје право да образују децу на начин на који они, а не држава одлуче10, наставља овај извештај, хришћани из Немачке почели су да напуштају своју земљу – попут Сабрине Албрехт7 која је побегла на Малту како би заштитила своје двоје деце, али које је немачки Јунгдамт киднаповао са Малте и вратио у Немачку – и одана хришћанска породица Ромеике која је из Немачке побегла у САД – које је Клинтон – Обама режим покушао да натера да се врате у Немачку пре него што их је узнемирена америчка јавност спречила да тo ураде8.

marcus bergfeld2

Немачки хришћанин Уве Ромеике, лево на врху са супругом Ханелором, друга с десна, уче своју децу у свом новом дому у Мористауну, Тенеси.

Са Европском унијом која сада има искључиву контролу над животом и образовањем деце, а не родитељи, даље објашњава овај извештај, немачки обавештајнац Маркус Бергфелд открио је да завера да се још више западних хришћанских деце одвоји од својих верних родитеља, добија нови облик са новим канадским застрашујућим законом под именом „Закон 89“ (Bill 89), који је усвојен прошле године, у ком се каже да канадска влада сада може легално одузети децу из породица које одбијају да прихвате изабрани родни идентитет њиховог детета – неуспех родитеља да препозна и подржи родну самоидентификацију детета је облик злостављања деце и дете у овим околностима треба уклонити из те ситуације и ставити у заштиту – а чији се ефекти сада инфилтрирају у Сједињене Државе, што је доказао судија државе Охајо који је, пре неколико седмица, наредио да се дете одузме од хришћанских родитеља који су одбили да му дају јаке хормоне који би га променили у девојку9.

Завршни корак ове монструозне завере Запада да уништи хришћанске породице заувек је, према сазнањима бившег обавештајног немачког официра по имену Маркус Бергфелд, да западни научници начине званични научни извештај који ће користити Јунгедамт и друге западне агенције за отимање деце, пред судовима, како би „доказали“ да су хришћански родитељи ментално оболели – један такав извештај објавили су недавно научници Северозападног универзитета, у ком се каже: да налази потврђују да религиозни фанатици имају мање когнитивне флаксибилности, и додаје да је студијом доказано да оштећење одређених делова префронталног можданог језгра доводи до напредовања религијског фундаментализма.

Другим речима, наука сад покушава да каже да каже како они који верују у оно што пише у Библији имају оштећење мозга4.

18. март 2018. године


УПУТНИЦЕ, интернету приступљено 2.4.18.:

1 https://www.zerohedge.com/news/2018-03-17/1984-not-future

2 https://sputniknews.com/europe/201803181062655815-german-snowden-political-asylum-in-russia/

3 https://dailystorm.ru/chtivo/nam-strashno-nemeckiy-snouden-prosit-politubezhishcha-u-rossii, http://www.elentur.com.ua/markus-bergfeld-i-ego-zhena-sonya-poluchili-ubezhishhe-v-rossii/

4 https://christianjournal.net/turning-point/academia/scientists-now-resort-to-calling-christians-crazy-new-study-attempts-to-establish-a-link-between-religious-fundamentalism-and-brain-damage/

5 https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.giessener-zeitung.de/giessen/beitrag/68231/sonja-und-markus-bergfeld-t-5-l-8-m-11-k-12-n-14-zwischen-vergewaltigung-und-kinderheimen-zustaende-im-vogelsbergkreis-wie/&prev=search

6 https://www.german-way.com/homeschooling-verboten/

7 https://www.timesofmalta.com/articles/view/20140720/local/-German-social-workers-abducted-my-two-sons-.528391

8 http://abcnews.go.com/US/home-schooling-german-family-allowed-stay-us/story?id=22788876

9 http://www.foxnews.com/us/2018/02/21/judge-orders-transgender-teen-placed-in-grandparents-custody-after-parents-refuse-hormone-treatments.html

10 https://hslda.org/hs/international/Russia/default.asp


 

Превод: Ирис Б. Влајић, Православна породица, март 2018.

Извор: http://www.whatdoesitmean.com/index2513.htm

Преузето са: http://www.vaseljenska.com/

 

Колумна

Књига над књигама

knjiga nad knjigama

 

Дан

dan

 

Историја и ми

istorija i mi

 

Прошлост 

Proslost

 

Мера говора

mera govora

 

Какав човек таква и беседа

analiza beseda na gori sp

 

Пријатеље треба тражити, непријатељи нас сами нађу

good teamwork holding hands 24899 1123

 

Поглед у даљину

pogled u daljinu

 

Читање и писање

Reading and Writing

 

Често оно што видимо, није оно што се налази тамо

what we see is not what is there

 

tuman-s.jpg
Број прегледа чланка : 4321801

ПРАВИЛО ПОСТА ЗА 2019.

2019-pravilo posta

САВЕТИ ЗА ЖЕНИДБУ И УДАЈУ
О избору брачног друга
Kако да сретнем сродну душу

16200

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ

09700

 

ИМА ЛИ СПАСЕЊА ЗА НЕКРШТЕНЕ

 15000

ФАРБАЊЕ ЈАЈА
СЛАВСКИ КОЛАЧ И УКРАСИ
БОЖИЋНИ КОЛАЧИ

 16100

ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА

 Чуда божија наших дана

БЛАГОСЛОВИ,
РОДИТЕЉСКЕ КЛЕТВЕ,
КЛЕТВЕ И ПРОКЛЕТСТВА

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.