svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

КРАЈЊА ЈЕ ЛУДОСТ НАПАСТИ ИРАНСКА НУKЛЕАРНА ПОСТРОЈЕЊА

Понекад се очите чињенице морају изговорити. Или ако, иранска нуклеарна постројења буду нападнута, знамо да ће последице за Иранце бити страшне као вероватно и за све људе на овој планети. Последице могу такође пружити страшно изненађење онима који очекују зараду од глобалне катаклизме која ће засигурно уследити.

Али шта је са самим првим нападом?

Постоје три иранске нуклеарне електране и шест мањих истраживачких реактора.

Постоји око 80 нуклеарних "објеката" једне или друге врсте у Ирану. Претпоставимо да ако неко жели да уништи могућност да Иран створи нуклеарну бомбу, не знајући где се налази кључна технологија, требало би да нападне све до једног објекта.

Крајња лудост спровођења таквих напада би требала да буде одмах уочљива. Видели смо последице (наводно) пуких пожара и поплаве након цунамија код реактора у Фукушими. Важан део Јапана је јединица за становање људи. Цурења још увек загађују Пацифички океан. Застрашујући су извештаји о повећаном броју мутираних птица у подручју око постројења.


Мутације птица и биљака на подручју око Фукушиме

Бомбе за разбијање бункера, вероватно с нуклеарним бојевим главама опет ударају иранске реакторе и шаљу масовне количине радијације у вишу атмосферу да би она пала ко зна где, вероватно било где на северној полулопти. На стотине фарми у Северном Велсу и Цумбрији, подручјима која су страдала од чернобилских радиоактивних падавина 1984. год. још увек не смеју да продају своју јагњад за исхрану. Колико озбиљнији може бити свеопшти напад на иранска нуклеарна постројења?

Очекивања су да ће доћи до оваквог развоја догађаја. Можда постоји нада да ће, уз управо организоване редукционе санкције од стране дивних људи у Великој Британији из Министарства спољних послова (међу осталима) и различитим осталим трговинским ограничењима која се намећу Ирану, земља постати толико економски угушена због чега ће њена влада постати толико очајна и то у комбинацији са грмљавином западних ратних бубњева који ће престрављени Иран, верујући да је напад неизбежан, натерати да удари први.


То је скоро потпуно једнака игра која се играла против Јапана пре почетка Другог светског рата.

Нас воде врагови ... демони ... дегенерисани сатанисти ... који уопште не маре за добробит Британаца, Американаца или понајмање Израелца. Ако Иран буде уништен, врло је вероватно да ће такође бити и Израел. Грађани све три земље су погрешно информисани, лагани, злостављани и када то буде потребно, биће и убијени од стране криминалаца које називамо нашом владом.

Морамо постати гласнији у вези овог питања.

И такође, како Флоид Рубин предлаже, добро би било и помолити се.


Превела и уредила: Барбара Арбанас - Ковачевић

Извор: „Матрикс ворлд“

Приредила редакција сајта „Светиње Браничева“

 

 

Колумна

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

koporin-s.jpg
Број прегледа чланка : 5435209

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.