svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Пише Мара Кнежевић Керн: КЕМТРЕЈЛС - КОНТРОЛА ВРЕМЕНА

 

Прва међународна конференција посвећена кемтрејлсима, под називом „Consciousness Beyond Chemtrails“, одржана је у Лос Анђелесу  (17-19. августа) с циљем да се коначно скине вео са ове „мистерије“, а становништво планете алармира и покрене на акцију.

Скупу су присуствовали бројни стручњаци за гео и биоинжењеринг, климатолози, лекари и истраживачи ангажовани на прикупљању доказног материјала за почетак процеса против инспиратора највећег организованог злочиначког подухвата у историји човечанства. Сва прикупљена средства биће усмерена у истраживање тајанствене болести моргелонс, за коју се сумња да је настала као последица експеримената са нанотехнологијом, генетски модификованим организмима и кемтрејлсима

Моргелонс је мултисимптомска болест, праћена променама на кожи и осећајем „као да под кожом миле стотине мрава“, избијањем разнобојних синтетичких влакана на површину коже, умором, губитком памћења, поремећајем процеса размишљања… Научници сматрају да се не ради о болести већ о људском руком изазваним процесима у нашим организмима, који кроз кожу избацују стране твари унесене храном, водом, ваздухом, уз основане сумње да смо сви (мање или више) контаминирани.


„КОНТРОЛА КЛИМАТСКИХ ПРОМЕНА“

Учесници конференције посвећене кемтрејлсима „Consciousness Beyond Chemtrails“, одржане од 17. до 19. августа ове године у Лос Анђелесу, изнели су доказе да се иза приче о „контроли климатских промена“ крију планови за стварање најмоћнијег оружја у историји човечанства, ради успостављања глобалне технолошке диктатуре. О томе сведочи и чланак из „Гардијана“ који објављује „Мапу програма за модификацију времена“, са означеним ударним зонама над којима ће се обављати геоинжењеринг експерименти. Симптоматично је да се програм најинтензивније спроводи изнад „развијених земаља“, без икакве јавне расправе и сагласности становништва, уз отворено игнорисање националног суверенитета. С обзиром на то да се превасходно ради о берзанским трансакцијама и банкарским шпекулацијама, локални политичари имају добар разлог да сагласност на прелете држе у тајности, излажући становништво тонама токсичних материја избачених у атмосферу.

Један од организатора скупа, харизматични Клифорд Карником (оснивач научноистраживачке организације „Институт Карником“), осврнуо се на историјат геоинжењеринга и подсетио на прве жртве програма за модификацију времена „Попај“, који је требало да продужи сезону монсунских киша у Вијетнаму, а спроводио се уз засипање терена тонама сребро јодида. На основу сведочења западних медија сазнајемо да је британска војска током 1960. изводила летове над Норвешком, засипајући је тонама кадмијума, што је било у корелацији са повећаним бројем случајева рака једњака(Би-Би-Си). „Гардијан“ извештава о тонама хемијског и биолошког оружја тестираног изнад Британије, током 1940. и 1970, а на питање да ли се експерименти и даље обављају, званичан одговор гласи: „Није у духу наше политике да расправљамо о текућим истраживачким пројектима.“


Карником је научноистраживачки рад усмерио у правцу геоинжењеринга после владиног јавног признања да се „манипулација климом“ одиграва уз помоћ облака од алуминијумских честица избачених у стратосферу: „Кренуо сам са екипом истраживача у дивље предела Калифорније (Моунт Схаста) да бих прикупио узорке тла и воде. Однео сам их у лиценцирану лабораторију и добио ‘застрашујуће’ резултате, који се свакодневно погоршавају. То ме је покренуло да снимим филм о аеросол  криминалацима под називом ‘Aerosol Crimes’… Иако су УН још 1977. санкционисале ове активности, Америчко ваздухопловство је обелоданило планове да до 2025. остваре циљ – ‘поседовање климе’“ (Објављено под насловом „Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025“).

Запажено је и излагање Сузан Посел, која већ годинама тврди да је, сем тектонских поремећаја, предмет експеримената америчке владе (1962. и 1983) било усавршавање пројекта „Сириус ПЦ“ осмишљеног за изазивање олуја. Поселова отворено именује учеснике у пројекту: „То су ‘Џенерал електрик’, армија, морнарица и војно ваздухопловство, уз помоћ менаџмента везаног за соларну радијацију СРМ (техника блокирања сунчеве светлости да не доспе на земљу).Експерименти су извођени у САД-у, Бразилу, Коста Рики, Енглеској и већини европских земаља. СРМ се спроводи избацивањем из авиона кристалног праха и токсичних хемикалија у горње делове атмосфере.“


Др Иља Сандра Перлингиери, аутор књиге „Криза утеруса“ („The Uterine Crisis“), изнела је резултате петнаестогодишњег истраживања утицаја невидљивих токсичних елемената из ваздуха на репродуктивне болести код жена, уз тврдњу да су становници САД-а и Канаде већ више од деценије изложени перманентном засипању аеросолима. „Средства за надзор над спровођењем геоинжењеринг истраживања потичу из приватног сектора, а распоређују се између агенције EPA (Environmental Protection Agency), DoE (Department of Energy), DoA (Department of Agriculture ) i Department of Defense… Обама је испред пропагандног тима устоличио Џона Холдрена, који би требало да убеди нацију у неопходност ‘стабилизације климе’, засипањем становништва баријумом, алуминијумом, магнезијумом, наночестицама, бацилима, крвним спорама… Уколико становништво не прихвати аргументе, предвиђена је и резервна солуција.“Др Пелингиери наводи 60 илегалних програма за „модификацију времена“ и цитира бившег председника Ајзенхауера који је предсказао да ће „људи повезани са корумпираном војном индустријом довести свет на ивицу пропасти“. Чињеница да својим активностима проузрокујемо нестајање 30.000 врста годишње довела је, према Сандри, до „Шестог изумирања“ („Six Extinction“), а грабљивој природи наше врсте додељује ново име „хомо грабљивац“(Homo rapians).


„БЕЛО НЕБО"

Аутор култног филма “What are They Spaying?" Мајкл Марфи, приказао је у Лос Анђелесу најновији филм „WHY in the World are They Spaying?" Марфи указује на везу кемтрејлса са осталим технологијама „за контролу времена", тврдећи да се ради о консолидовању огромне количине финансијске и политичке моћи у рукама технократске елите.

Ален Букман, председник компаније за биорестаурацију, истражује утицај ефеката кемтрејлса на дрвеће и биљни свет. Ален је радио као метеоролог при Америчкој војној авијацији (1960-1964), али је своја интересовања усмерио ка биологији. „Већ годинама пратим процес деградације биљног света. Узроци су ми у почетку били нејасни све док 2002. нисам приметио неприродне формације облака који смањују пролаз сунчеве светлости на земљу, изазивајући климатски хаос. Одговорно тврдим да кемтрејлси представљају основни узрок стреса за биљни свет."


Софиа Смолсторм (Sofia Smallstorm) је своја истраживања усмерила ка разоткривању позадине застрашујуће и (за сада) неизлечиве моргелонс болести. Она објашњава на који начин кемtрејлси креирају синтетички свет око нас: „Оно што смо веровали да је производ научне фантастике постаје наша стварност. Синтетичка биологијаје име Игре, и кад погледате корен термина synthesis то је у ствари циљ: приближавање технологије и живота да би се створила нова врста планетарних облика. Сем модификације времена у игри су роботика, генетика, нанотехнологија... Морамо да зауставимо ову сулуду трку чије конце више не контролише ниједна рука."

Дејн Вигингтон (Dane Wigington), конструктор прве соларне куће у Америци, сведочи о променама насталим после 2001, када је започела ваздушна кампања „Бело небо": „Приметио сам спорадичне трагове на небу и решеткасте формације облака. Они су умањивали капацитет моје соларне инсталације и до 80 одсто. Каснија истраживања су ме навела на изучавање САГ (stratospheric aerosol geoengineering) и СРМ (solar radiation managemet), после чега сам дошао на идеју да пошаљем узорке кишнице из Северне Калифорније у лиценцирану лабораторију. Резултати су показали присуство запањујуће количине тешких метала, које прелазе дозвољене ЕПА параметре. Био сам сведок умирања дрвећа и смањења броја инсеката и водоземаца, али ЕПА не показује намеру да започне било каква истраживања у том правцу."


Независни научник и познати светски експерт за нуклеарно оружје Лорин Море (Lorin Moret) изложила је своја открића о повезаности ХААРП-а и кемtрејлса. Лорин тврди да се у Јапану догодио „тектонски нуклеарни напад, изведен од стране интернационалне уцењивачке криминалне банде, којом управљају: CIA, Department of Energy (DOE) И Britsh Petroleum (БП)у име лондонских банкара... Ова банда стоји и иза 11. септембра 2001, оркана Катарина у Њу Орлеансу (2005) и земљотреса на Хаитију (2010).

Узбуђена због чињенице да се људи коначно удружују, окупљени око заједничког пројекта за заустављање деструктивних сила, Лорин је покушала да дефинише осећања, која деле сви што су имали прилике да прате овај историјски догађај: „И сама сам се изненадила кад сам схватила у којем правцу су кренула моја истраживања, али знам да сам започела до сада најважнији посао у животу и осећам неку врсту просветљења... Осећам како се око мене роје сва та просветљена бића помажући ми. То није хијерархијски, ни структурално, већ налик ројењу инсеката - дифузан глобални моћан покрет, који не може бити нападнут, ни разорен."

Из штампаног издања листа „Печат“ бр. 232/2012. приредила редакција сајта „Светиње Браничева“

 

 

Колумна

Али ..

ali

 

У право време

u pravo vreme

 

Увек сметаш некоме

uvek smetas nekome

 

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

00zlatenac2qy7.jpg
Број прегледа чланка : 6181529

16600m

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.