svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

БИОТЕРОРИСТИ СУ МАЊЕ ОПАСНИ ОД ГЛОБАЛНЕ ВЛАДЕ – КОНТРОЛА УМА ВАКЦИНОМ

Познат је поступак да се вакцинацијом намерно уништавају одређени рецептори у мозгу који утичу на понашање. Тачно се зна дејство тих вакцина и последица је мирно, послушно, незаинтересовано становништво.

Одувек је људска преокупација била храна. Људски род се увек бринуо да једе квалитетно и у довољној количини. Самим тим, инфекције и отрови у храни, која се конзумира, су временом постали метод убиства, и тероризма.

Метод коришћења хране као оружја и избор циљева зависи од мотивације и циљева насилника. Међу најстаријом употребом оружја је уништавање усева и пољопривредног земљишта. Тактика ратовања је и уништавање фарми, усева и залиха хране. Како је у данашње време обрада и дистрибуција хране сложенија, људи су постали зависни од других у снабдевању хране, постају рањиви због неухрањености и глади.

Храна је природно средство која се може „заразити“ патогеним бактеријама и токсинима. Методе терориста који су заинтересовани за освету или да прикажу своја идеолошка начела су, између осталог, загађење хране и воде за одабрану циљну популацију.

Биотерористи ће вероватно бити и незадовољни појединци или мале идеолошке групе, као што је бесан радник у супермаркету, или група која се залаже за такозване директне акције, као религијска група, која је ставила салмонелу у храну и отровала доста људи у Орегону. Ту се налазе и људи који су незадовољни због слабе одбране права животиња и животне средине.

Биотерористи би могли да поремете живот локалитета, кроз поступак загађења воде. Избијање болести као дијареје може искључити пословање и деловање полицијских снага, или у војним базама. Школе са централним кухињама и постављеним менијима за целу недељу су главна мета за биотерористе. Школе су највећа брига за заједницу, да сваки непријатељски чин против њих, без обзира колико мала школа била, може пореметити целу заједницу.


Избеглички камп зависи само од једног снабдевача хране или основних намирница. То је сјајна мета који на тај начин могу да произведу масовне жртве и то на релативно лак начин. Као опште правило, што је дужи пут хране од производње до потрошача, веће је ограничење за терористе. Централизација производње и прераде хране је веома погодна за терористички напад.

Постоји само неколико метода да би храна постала оружје терориста и да се загади храна.
Хемикалије за инфективне патогене могу се додати на различитим тачкама у „путовању хране“ до потрошача, укључујући и воду као средство.

Неки бактеријски патогени су толерантни на хладноћу и развијају се боље на температурама испод 37Ц. Ове бактерије могу ући у храну у раној фази прехрамбеног пута, и уколико не постоји грејање или кување намирница, током производње, могу да трају врло дуго током хлађења.

Листериа бактерија, која је толерантна на хладноћу, се појављује у обрађеном месу или непастеризованим меким сиревима.

Други патогени су толерантни на топлоту када се налазе у намирницама, организми који инфицирају млечне жлезде и млеко, и изазивају разне болести код говеда, а некад и Кронову болест код људи.

Паразити који се формирају у цисту могу да се одупру стандарду хлорисања, и на тај начин загађују воду за пиће и воду за прање намирница.

Млеко и јаја обезбеђују сигуран пролаз за разне патогене, као што су стрептококе, салмонела и стафилокока.

Све што је потребно да бисте отровали храну је мало знања око предузетништва и основне микробиолошке информације, као и приступ земљишту, ђубриву и води.


Међутим, хајде да видимо како се овај биотероризам спроводи на легалан начин. Проблем са „слободним“ биотерористима је тај што у својим подухватима могу да елиминишу и оног кога „не треба“, као например војску или полицију или неке друге видове репресивног државног апарата.

Зато постоје „легални“ терористи који своје паклене задатке сасвим нормално врше у „складу“ са законом.

Има много начина за вршење депопулације али ћемо овом приликом посматрати само коришћење вакцине и њеном деловању на организам а посебно на мозак.

Како се врши контрола становништва преко вакцина? Да би се популација присилила на вакцинацију прво треба изазвати пандемију и наравно медијима је подупрети ширећи страх. То смо свих ових последњих година имали прилике да видимо како функционише и код нас. Ширење масовне хистерије преко медија подупирали су неки министри па чак и лично Председник државе који се театрално тобоже вакцинисао против свињског грипа.

Свеједно, свињски или птичији, већ ће се неки наћи.


Наравно локални званичници раде за паре и мито и они нису упућени у светску стратегију. И они су у третману а да не знају.

Када се заплашен народ вакцинише шта се дешава даље?

Прво треба знати да су све врсте грипа којима нас затрпавају вештачки створени и тачно програмирани, од места настанка до начина ширења.

Код нас је врло слабо медијски пропраћен скандал у Аустрији из 2008. године када је разоткривено да је из лабораторије Бакстер намерно ослобођено 72 килограма активног вируса птичјег грипа. Вирус је испоручила

Светска здравствена организација за потребе 16 земаља.

Овог пута нису поштована упутства за контролу вируса и он је отишао напоље. Сврха целог поступка је да се изазове пандемија а онда следи масовна вакцинација. Цео скандал је открила аустријска новинарка Џејн Бургмејстер.

Шта се дешава даље? После изазивања пандемије неке од измишљених врста грипа следи вакцинисање вакцинама са темпираним болестима и деловањима. То што постоје људи који то негирају, немојте да Вас збуњује јер су они или плаћени за то или су довољно нестручни да за то никад нису чули или су доволно наивни да у то не верују па су добровољно изманипулисани.

Ово што се ових дана дешава у Хрватској и Србији са смртним случајевима од примљене вакцине не укључује оно о чему причамо. Овакви смртни случајеви нису предвиђени од стране Глобалне владе и то су само ексцеси.

Предвиђено је да вакцина делује на дуже време, одложено и темпирано на одређене органе, тако да је веома тешко доказати.

У Америци је например 2008. године уведена обавеза вакцинације и тамо су мере за непоштовање тих закона драконске. У случају да не доведете дете на вакцинацију следи Вам хапшење и полицијска принуда са све комплетним оружјем. Замислите само ту сцену када вам прилази неколико полицајаца под пуном ратном опремом а све да Вас приведу са Вашим дететом на вакцинисање.


Код нас још увек није тако ригорозна ситуација али те обавезне вакцинације за децу се спроводе судски а вероватно после тога и полицијски.

Познат је поступак да се вакцинацијом темпирано уништавају одређени рецептори у мозгу који утичу на понашање. Тачно се зна дејство тих вакцина и последица је мирно, послушно, незаинтересовано становништво. Ако то није тачно, зашто је вакцинација обавезна у Америци и спроводи се под претњом оружја? Зашто је морао да се усвоји и посебан закон за то?

Погледајте само саопштења “Светске здравствене организације” још од пре 5 година: “Вирус је незаустављив, свет улази у велике пандемије са смртним исходима”

Па онда следеће: “Светска здравствена организација” је препознала да је пандемија вируса Х1Н1 незаустављива па је свим земљама омогућен приступ вакцинама”.

Једно је сигурно, локални представници СЗО нису упознати са плановима Глобалних владара. Они раде за новац и у својој грамзивости и глупости нису свесни шта чине.

Отпор оваквој контроли ума понегде се појави као например у Пољској када је министарка здравља одбила да подржи тај систем дистрибуције вакцина, али генерално глобалисти остварују свој наум. Без обзира што је откривена том приликом (пре две године) превара у смислу надувавања опасности као и у приморавању читавих валда држава да увезу и употребе велике количине вакцина.

Извор: „Вестинет“

 

Колумна

У право време

u pravo vreme

 

Увек сметаш некоме

uvek smetas nekome

 

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

zaova.jpg
Број прегледа чланка : 6059393

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.