svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

НОВА КЊИГА МОНАХИЊЕ АТАНАСИЈЕ РАШИЋ

mati Atanasija 2017ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА
истините приче

Ових дана је изашла из штампе нова књига монахиње Атанасије у чврстом повезу, украшена златотиском, док су странице такође лепо дизајниране у сепија техници, што наравно са својом садржином чини књигу посебно прикладном као поклон неком нама драгом.

Књиге о чудима су излазиле у деловима, па је до сада издато четири књиге, пета је такође припремљена и оне су све сада ушле у ову једну сабрану на 376 страна, јер је постојала жеља код читаоца да све имају на једном месту и да буду књиге урађене у неком трајнијем формату. Аутор на почетку књиге каже

Пред тобом су, читаоче, истинити догађаји из живота нашег народа, који походи своје светиње тражећи себи опроштај грехова, лека утехе.

Имена и места су помало прикривени, да би их могли препознати само непосредни учесници догађаја. За нас је најважнија поука.

Жеља ми је била да ово што написах послужи многима на поуку и укрепљење у вери. Да се оснажимо у вери, да се осмелимо у молитви и да у молитви будемо истрајни. Јер, сви људи о којима је овде реч скрушено су, али и храбро, молили од Господа, и Он их је за то наградио.

Уколико би ова књига допринела да макар једна суза покајања буде проливена, да макар један грех не буде учињен, да макар једно добро дело буде учињено, писање ове књиге имаће свој смисао.

Нека би Сведобри Господ био са свима вама који ово будете читали. Амин.

м. Атанасија

До сада су издања Чуда Божијих добро примљена од читаоца поновљена више пута, па топло препоручујемо и ову књигу, коју можете наручити од манастира или купити на сајму књига у Београду, који почиње 22. 10 2017 г.

16000

 

Манастир Рукумија,

тел. 012/261-121
063/8690 583

 

опширније на:

http://manastirrukumija.net/

Последње ажурирано уторак, 05 март 2019 09:20  

Колумна

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

ravanica.jpg
Број прегледа чланка : 5439330

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.