svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ДА ЛИ СУ НАМ РЕКЛИ ИСТИНУ О ВАКЦИНАМА

ТАЈНИ СЛУЖБЕНИ СПИСИ СТАРИ 30 ГОДИНА ДОКАЗУЈУ ДА ЈЕ ВАКЦИНАЦИЈА БАЗИРАНА НА ВЛАДИНИМ ЛАЖИМА

Свеобухватна истрага о унутрашњем деловању национализованог здравственог система Велике Британије открива шокантно наслеђе корупције и лажи у вези политике вакцинисања у овој земљи. Према речима др Lucije Tomljenovic са Универзитета British Columbia у Канади, саветодавна и управна тела која су поставила правила и распоред вакцинисања у Енглеској која постоје сада већ дуги низ деценија, скривала су истину о опасностима вакцине, и намерно одобравала несигурна вакцине како би очувала службени распоред вакцинисања.

Како преноси Natural News, разоткривени службени документи с тајних састанака Уједињеног Одбора за Вакцинацију и имунизацију (JCVI), независног тела које помаже постављање распореда вакцинације у Великој Британији, откривају да JCVI игнорише независне податке који показују да вакцине нису сигурне, и учвршћује упитне податке које достављају фармацеутске компаније као произвођачи вакцине а која тврде да су вакцине сигурне. Ова група је такође обесхрабрила сва истраживања која су могла довести у питање безбедност вакцине, и свесно су лагали родитеље како би се повећала укупна стопа вакцинације.

У свом раду Др Tomljenovic открива: ""JCVI је континуирано обустављао критичне податке о тешким нежељеним дејствима и контраиндикацијама вакцинације и родитељима и здравственим радницима како би дошли до укупне стопе вакцинисаних особа за коју су сматрали да је неопходна за "имунитет стада", концепт који не почива на чврстим научним доказима ".

"Службени документи добијени из британског Министарства здравља (DH) и JCVI-а откривају да су се британске здравствене власти упустиле у такву праксу бар последњих 30 година, очигледно искључиво у сврху заштите националног програма вакцинације."

Вакцинисање ради заштите здравља, или завера због профита?

Овај рад на 45 страница разоткрива мит да се владина политика вакцинације темељи на научним чињеницама, и уместо тога показује да су саветодавни одбори за вакцине, који помажу поставити политику вакцинације, обично "подмазани" од стране индустрије вакцине који промовишу вакцине упркос доказима који доказују њихову опасност. Ово је истина у Великој Британији још од раних 1980-их.

Др Tomlijenovic објашњава, на пример, како је JCVI-у познато још од 1981. да је вакцина против малих богиња, која је део званичног владиног распореда вакцинације, повезана с дуготрајним неуролошким оштећењима и смрћу. Она такође истиче, с пуним цитатима и доказима да је JCVI одавно свестан да многа од обавезних вакцина узрокују трајно оштећење мозга код деце, али су и даље промовисали те вакцине.

Још једно запањујуће откриће из рада др Tomlijenovic бави се MMR вакцином те како је JCVI био свестан да та контроверзна вакцина може да изазове оштећење мозга. Записник са састанка JCVI CSM / DH Под-одбора о нуспојавама из 1990-те године обзнањује да је JCVI био свестан да је MMR вакцина дефинитивно била повезана да узрокује барем 10 познатих случајева и менингитиса и енцефалитиса.

1991. године JCVI поново разматра питање безбедности MMR вакцине и напомиње да је у праћењу ранијих случајева менингитиса и енцефалитиса који су дефинитивно повезани са вакцином, код двоје деце развила трајна неуролошка оштећења. Код једног детета развило се проблематично понашање, које је повезано са аутизмом а друго је добило церебрални астроцитом, врсту тумора мозга. Ни једна од ових критичних информација није јавно објављена.

За све родитеље који желе да знају више о сигурности вакцине, о правој истини која се крија иза индустрије вакцине, а што вам није доступно у медијима од стране владе и здравствених организација можете прочитати на страници Интернационалног Савета за Вакцинације где ће вам више од стотине лекара рећи истину о вакцинама. У њиховом специјалном извештају који је доступан овде можете наћи многе информације као:

- Зашто вакцине НИКАДА нису доказано сигурне и ефикасне.

- Попис неких од озбиљних здравствених нуспојава узрокованих вакцинама.

- Зашто се аутизам повезује са вакцинама.

- Шокантну истину о томе шта је у вакцинама (абортирана фетална ткива, 59 различитих хемикалија, ДНК из оболелих животиња и више)

- Преглед неких од најопаснијих састојака вакцине

- Важне савете за родитеље како би заштитили здравље своје деце

- Онлајн ресурси за учење о опасностима од вакцине.

Без обзира да ли ћете вакцинисати своје дете или не, дугујете му да будете ваљано информисано о свим научним открићима и нуспојавама вакцине.

Извор: „Матрикс ворлд“

Приредила редакција сајта „Светиње Браничева“

 

Колумна

У право време

u pravo vreme

 

Увек сметаш некоме

uvek smetas nekome

 

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

00zlatenac2qy7.jpg
Број прегледа чланка : 6068791

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.