svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Пијаћа вода у свим водоводима у Србији је флуорисана

fluorid-otrov-pijaca-voda-660x330Како нас држава већ деценијама кроз пијаћу воду трује и пацификује

Веома често се у дискусијама у вези стања у земљи које је из године у године све горе може чути аргумент да народ који то све мирно прихвата и не заслужује боље. Никоме није јасно како је дошло до тога да су Срби постали пацификовани и неспремни да заштите своје основне интересе било да је реч о социјалним, економским или оним политичким. Изгледа да народ све мирно прихвата колико год одлуке које се доносе у његово име биле погубне и лоше и по народ и по саму државу.

Да ли је та пасивност Срба само производ жестоке пропаганде којој су свакодневно изложени већ деценијама и да ли ту постоји још нешто чиме би се та пасивност и пацификација читаве нације могла објаснити? Сасвим је сигурно да је жестока пропаганда остварила одређене успехе али су они ипак лимитирани.

Од пропаганде је много опаснија хемија!

Да, добро сте чули. Хемија. Хемија коју свакодневно у огромним количинама уносите у свој организам и не само у свој организам. Том хемијом трујете и своју деце вероватно и не знајући да то радите. Реч је наравно о ФЛУОРИДУ који у свој организам уносите сваки пут када пијете воду. Они нашу чувену чесмовачу. Пијаћа вода у свим водоводима у Србији је флуорисана што значи да је у сваком литру воде имате одређену дозу веома опасног отрова који уносите у свој организам. У Србији постоји и Закон о флуорисању воде који прописује које и какве количине флуора треба користити у флуорисању воде.

Zakon o Fluorisanju Vode Za Piće by Србија Данас on Scribd

Оно што је одвратно у том закону је чињеница да законодавац у првом члану тог закона тврди како је циљ тог закона заштита здравља становништа што је најобичнија ноторна глупост и лаж. Воду који сваки дан пијете држава „обогаћује“ натријум-флуоридом (силицофлуорид) који је индустријског квалитета и као такав је опасан отпадни материјал, направљен током производње ђубрива. Натријум-флуорид се чак користио као отров за пацове и мишеве. Држава лаже када каже да се флуорисањем воде стара о здрављу становништа и да је та брига државе усмерена на превенцију каријеса код становништва. Можете мислити. Држава се стара и о здрављу ваших зуба?!

Оно што је још много опасније у Србији у вези са тим Законом о флуорисању воде су количибе флуора који тај закон прописије а који се целокупном становништву убацује у пијаћу воду. У члану 2. тог Закона кже се буквално следеће:

(2) Вода за пиће чији је природни садржај флуора мањи од 0,8 милиграма у једном литру воде флуорише се, а вода за пиће чији је природни садржај флуора већи од 1,2 милиграма дефлуорише се.

Та количина флуора је СТРАХОВИТА и готово је дупло већа од оне количине коју америчка влада препоручује а која је 0.7 милиграма флуорида по литру воде. У Србији је законом прописана доња граница од 0.8 милиграма по литру воде док она горња иде до чак 1.2 милиграма по литру воде.

fluoride-toothpaste-poison
Флуорид – ОТРОВ

Многи употребу флуорида сматрају као употребу хемијског оружја јер постоји доста студија које повезује смањење коефицијента интелигенције код становништва и посебно деце у местима где се флуорише вода. Поред смањења инетлигенције флурорид изазива и тешке поремећаје репродуктивног система тј. стерилизацију мушкараца. Флуорисана вода изазива и гомилу других поремећаја у организму. Поремећаје метаболизама, хормоналне поремећаје, појачава ефекте недостатка јода у организму што је посебно опасно код деце, неуролошке поремаћаје, етц.

Нова научна истраживања показују да флуорисање воде уопште не утиче позитивно на здравље зуба код становништа већ да је управо реч у супротном процесу. Оно што је запањујућа чињеница је да је флуорид много отровнији од ОЛОВА што је и научно доказано. Флуорид је само мало мање отрован и од АРСЕНИКА! Постоје и научне студије које доказују да је флуриод и веома канцероген.

Масовно флуорисање пијаће воде има ефекте и којима се веома мало говори а реч је о масовној контроли становништва. Употреба флуорида у медицинске сврхе почиње са нацистима који су флуорид користили у гетима а потом и концетрационим логорима. Совјети су веома брзо схватили бенефите „медикације“ пијаће воде па су и они почели флуорисање воде ради масовне контроле становништва.

У научној студији доказано је да флуорид калцификује епифизу, малу ендокрину жлезду која се налази у задњем делу средње коморе мозга, која има улогу да регулише сан и сексуални развој. Многи епифизу сматрају местом где се спаја физичка и духовна страна сваког човека и зато је називају „трећим оком“. Калцификацијом епифизе она не може нормално фукционисати што изазива гомилу свакавих поремећаја како физичких тако и оних психичких и немогућности да се свесно одлучује и доносе исправне одлуке.

епифиза
Епифиза

Када флуорисању воде у Србији које је регулисано законом и то у таквим количинама које су токсичне и канцерогене додате страховиту употребу тј. злоупотребу седатива и хипнотика попут рецимо бенседина и сличних отрова који се код нас буквално купују на пијаци а да нико не зна ко је и где произвео то а од којих је у Србији према неким проценама зависно више од два милиона људи добијамо ситуацију да буквално на улицама имамо милионе зомбија који нису ни свесни и каквом се лошем психо-физичком стању налазе.

Поред отрова које у себе уносимо кроз пијаћу воду и лекове много је оних које уносимо и кроз храну која је пуна отровних адитива а у задње време и генетски модификованих организама. Нарочито када је у питању храна која нам долази из увоза а која је страховито лошег квалитета и пуна отровних адитива. Зато данас у Србији имамо експлозију малигних обољења, стерилитета и различитих психо физичких обољења од којих се многа манифестују кроз страховита убиства и злочине који се готово сваокодневно дешавају.

У читавој ствари најстрашнија је чињеница да се већ деценијама о колективном здрављу нације апослутно нико не брине и да нико и не покушава да елиминише узроке стања у коме се налазимо већ се сви баве само последицама.

Милинко Милинчић, Србија данас

Преузето са: https://www.srbijadanas.net/

Последње ажурирано недеља, 27 август 2017 13:42  

Колумна

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

Карактер

karakter

 

Иди, и како си веровао нека ти буде

idi i kako si verovao

 

nimnik.jpg
Број прегледа чланка : 5052186

ПРАВИЛО ПОСТА ЗА 2020.

pravilo posta 2020

БУКВАР
за србску православну децу
и родитеље

0000

САВЕТИ ЗА ЖЕНИДБУ И УДАЈУ
О избору брачног друга
Kако да сретнем сродну душу

16200

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ

09700

 

ИМА ЛИ СПАСЕЊА ЗА НЕКРШТЕНЕ

 15000

ФАРБАЊЕ ЈАЈА
СЛАВСКИ КОЛАЧ И УКРАСИ
БОЖИЋНИ КОЛАЧИ

 16100

ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА

 Чуда божија наших дана

БЛАГОСЛОВИ,
РОДИТЕЉСКЕ КЛЕТВЕ,
КЛЕТВЕ И ПРОКЛЕТСТВА

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.