svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ГЛОБАЛНИ ФАРМАЦЕУТСКИ ГЕНОЦИД С ОДОБРЕЊЕМ АМЕРИЧКЕ ФДА

Највећа глобална претња данас нису ни терористи, нити глобално загревање, већ масовни геноцид над људима који умру сваке године у рукама америчке Управе за храну и лекове (Food and Drug Administration – FDA), преноси „Natural News“.

 

У недавном извештају, истраживач Џон Рапопорт (John Rappoport) открива страшну истину да лекови одобрени од стране ове организације само у САД убију најмање 100.000 људи сваке године. Овај број у свету је вишеструко већи с обзиром да се лекови које ФДА одобри убрзо нађу на листи коју препоручује Светска здравствена организација.

На веб-страници под насловом “Зашто учити о штетном дејству лекова?”, ФДА признаје да 100.000 људи у САД умре сваке године због узимања лекова које је она одобрила. Наведене бројке из три различита извора објављених студија откривају да два милиона људи годишње пати због озбиљних штетних последица лекова као што су мождани, срчани удар и трајна неуролошка оштећења.

С обзиром на то да ове бројке потичу из студија из 1998. јасно је да је ФДА потпуно свесна екстремне штете која је узрокована наводно “сигурним” лековима. Пошто није урадила ништа да реши проблем, ФДА је саучесник у намерном повређивању и убиству десетина милиона Американаца последњих неколико деценија. Такође, ФДА саучествује у убијању милиона људи широм света, с обзиром да се лекови које она одобри убрзо нађу на листи Светскe здравственe организацијe.

На основу података представљених од стране саме ФДА, најмање 30 милиона људи је имало озбиљне повреде или умрло, као резултат узимања одобрених лекова само од 1998, када је прва студија објављена. Ако бисмо се вратили још неколико деценија уназад, видели бисмо да је вероватно на стотине милиона људи директно страдало у “убиству из нехата” које је починила ФДА.

“Време је да криминал ове убилачке владе престане,” пише Рапопорт у свом извештају. “Време је да се све одговорне стране приведу правди, правој правди. Време је да јавност увиди да сто хиљада људи у Америци умре сваке године због узимања лекова. То је равно броју од тридесет три авиона који би ударили у куле „Близнакиње“ сваке године за редом.”

С обизром на то да је ФДА званичан заштитник фармацеутских производа, директно је одговорна за штету коју проузрокује. Међутим, функционери ове организације се нису никада на било који значајан начин сматрали одговорним за свој злочин против човечаности. Америчко министарство правде (U.S. Department of Justice), како Рапопорт истиче, је пропустио да интервенише и гони оне који су одговорни за продавање отрова уместо лекова.

Када би оперативци Ал Каиде били ухваћени за растурање токсичних хемикалија под именом лека цивилима, били би послати у Гвантанамо без суђења и затворени на неограничено време. Док ФДА ради то исто у много већем обиму, нико ни оком да трепне.

Превод с енглеског: Лора С.

Извор: “Србел“

 

Колумна

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

Охридско Језеро

ohridsko jezero

 

Ововековни и оновековни

ovovekovni

 

Тешки људи

teski ljudi

 

pokajnica-s.jpg
Број прегледа чланка : 5368268

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.