svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ИСТИНА О ПАСТЕРИЗОВАНОМ МЛЕКУ

ПАСТЕРИЗОВАНО МЛЕКО КОНТАМИНИРАНО 150 ПУТА ВЕЋОМ КОЛИЧИНОМ КРВИ, ГНОЈА И ФЕКАЛИЈА ОД СВЕЖЕГ МЛЕКА

Амерички Центар за превенцију и контролу болести (CDC), спроводи пропаганду против свежег млека, тврдећи да је оно "150 пута опасније" од пастеризованог млека. Али оно што се CDC неће усудити да открије јавности је истина која је још страшнија: пастеризовано млеко се производи у најпрљавијим могућим условима, где се крв, гној, Escherichia coli и остали, заиста опасни патогени, рутински пуне у боце и осталу амбалажу за млеко и достављају потрошачима.

У томе и јесте читава поента пастеризације: како убити све оно што је живо у ултра - прљавом млеку? Стварна сврха пастеризације није само - направити млеко које је сигурно за потрошаче, како тврди CDC, већ пре - како да омогућите млекарским индустријама да раде - прљаво.

Пуно је једноставније само кувати загађено млек (да, оно садржи и фекалне материје) него прочистити свој начин пословања, схватате ли?

Захваљујући пастеризацији, конвенционална (неорганска) млечна индустрија нема потребу да одржава темељну чистоћу на машинама за мужу, не треба да стерилише млечне резервоаре, не морају прати руке ... у ствари не морају уопште одржавати чистом околину у којој се обавља мужа. А говоримо о местима прљавим од заражених и болесних животиња које умиру по тлу, физички злостављане од стране оних који раде за корпоративну млечну индустрију. (На Интернету можете наћи мноштво узнемирујућег видео материјала о тортури коју проживљавају животиње и о условима у којима се одвија производња пастеризованог млека у конвенционалним корпоративним погонима нап. прев.)

Млечне краве рутински су злостављане и остављене да пате у потпуној прљавштини.

Кад купујете пастеризовано млеко у продавницама, подржавате индустрију која спроводи тортуру над животињама и која производи прљаве производе.

Наравно, млечна индустрија би радије прислила све да пастеризирају своје млеко и ставе ван закона чисто сирово, свеже млеко, него да почисте у свом сопственом дворишту. То је смер у којем иде CDC у својим поступцима око производње свежег млека: уништити читаву производњу свежег млека и присилити сваког да пије прљаво, контаминирано пастеризарно млеко извучено из измучених крава.

Зато, људи, размислите мало својом главом: купујете ли пастеризрано, хомогенизовано млеко подржавате индустрију прљавштине, мучених и болесних животиња и прљавог, јако прљавог млека.

Разлог зашто то млеко мора бити пастеризовано јесте чињеница да је оно у великој мери контаминирано:

-Крвљу

-Гнојем

-Бактеријама

-Фекалијама

Осим тога, конвенционалне млечне краве:

- "Напумпане" су хормонима раста

-Даје им се хрпа антибиотика

-Храњене су тонама ГМО производа, попут кукуруза и соје

-Контаминиране су у великој мери са хемијским пестицидима

То је оно што добијете када купите пастеризовано млеко.

Плус фекалије у млеку, наравно.

Најчистије млеко на свету је свеже органско млеко!

Желите ли видети супер - чисти начин добијања млека?

Отиђите на фарму која производи сирово млеко и проверите на који начин они добијају млеко. То је најчистији начин добијања млека који ћете видети. А зашто је то тако? Зато што тако мора бити. Ако желите да производите чисто, свеже млеко, без пастеризације, морате имати супер чисте објекте са чистим и здравим животињама, све се мора одвијати у строго чистим условима уз наравно, преданост производњи здраве хране.

Само код производње сировог млека проналазимо овакве услове у којима превладава чистоћа.

На овој страници и сами можете проверити шта све садржи пастеризовано млеко у поређењу са свежим.

Заправо, узмете ли галон пастеризованог млека из конвенционалне производње и упоредите ли га с галоном свежег квалитетног сертификованог млека, нема сумње да ћете у конвенционалном млеку пронаћи најмање 150 пута већи ниво крви, измета, гноја, фекалија и опасних бактерија.

Насупрот томе, сирово млеко из респектабилног органског узгоја, најчистије је млеко на планети.

Наравно, и у њему има бактерија, али то су добре бактерије - пробиотици које су за нас здраве. CDC су све инфективне болести одлучили спречити тако што је уништити СВЕ бактерије хемикалијама и излагањем великим температурама.

CDC се уопште не усуђује да разговара о овим темама. Уместо тога посеже за прљавом кампањом распиривања страха од свежег млека код људи, на исти начин на који су, плашећи људе свињским грипом, промовисали продају вакцине против њега.

Изгледа да је једина ствар која је прљавија од пастеризованог млека сам CDC, који се од угледне групе научника срозао на групу трговаца страхом којима не треба веровати, и који користе сваку могућу прилику да задовоље интересе великих корпорација. Уместо да направе нешто корисно по питању заустављања ширења заразних болести (промовисање употребе Д витамина, појачану имунолошку исхрану, побољшање санитарних услова код производње млека) CDC је потпуно предан томе да задовољи интересе корпоративних гиганата који становништво хране смећем и још се усуђују то називати храном. Стога се немојте чудити кад видите да CDC промовише пастеризовано млеко - производ чији су дигестивни ензими уништени у толикој мери да код оних који га конзумирају изазива алергијске реакције.

Пастеризовано, хомогенизовано млеко такође узрокује срчане болести, гојазност, аутоимуне болести, затвор, зачепљење синуса и многе друге хроничне здравствене тегобе. То је савршена храна за неупућене масе које америчка влада, као да покушава одржати у стању доживотне болести претварајући их тако у медицинско робље.

Пастеризовано млеко је тако одвратно прљаво да ако врућина којој је излагана, није убила све што је у њему, онда ће оно вероватно убити оне који га конзумирају.

Извор: „Матрикс ворлд“

Прередила редакција „Светиње Браничева“

 

Колумна

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

Ковид сан

kovid san

 

Сутра ће бринути за себе

sutra ces se brinuti za sebe

 

rukumija-s.jpg
Број прегледа чланка : 5936545

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.