svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

ПОРУКА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА СРБИЈЕ

ОДБРАНИМО СЕ ПРВО ОД ЗЛА ВЕЛИКОГА

Да ли знате да је Новартис бивша А.Г. Фарбен фармацеутска индустрија која је Хитлера снабдевала Циклоном Б, гасом којим су убијани логораши у гасним коморама, флуоридом којим су логораши претварани у послушне овце, па је број чувара могао бити смањен са сто на 20 чувара, и другим хемијским и медицинским препаратима потребним за виво експерименте на логорашима?

Да ли знате да је директор те И.Г. Фарбен индустрије, Фриц Де Мир, у Нирнбергу 1945. године осуђен на 8 (осам) година затвора као нацистички ратни злочинац због злочина против човечности? Да ли знате да је тај зликовац аутор Кодекса Алиментариуса, Правилника о производњи хране који ће доћи главе неколико милијарди људи, који је и осмишљен за то да би надкласа овладала са остатком света? Да ли знате да је Кодекс Алиментариус на мала врата, противуставно и незаконито, ступио на снагу у Србији од 6.јуна 2011. године?

Да ли знате да је комунална полиција основана, не за то да би спроводила одредбе комуналних одлука о јавном реду и миру, него да би спроводила одредбе Кодекса Алиментариуса којим се забрањује печење ракије, узгој и промет лековитог биља, чајева, белог лука, органских производа и свих други врста семена која немају ознаку Кодекса Алиментариуса?

Да ли знате да су одредбе Кодекса Алиментариуса већ ступиле на снагу и да се спроводе у Француској, Новом Зеланду, САД (С-510 закон усвојен од Конгреса САД 2011. године) где се фармери хапсе, затварају, новчано кажњавају ако гаје органску храну, а роба конфискује и на лицу места просипа (непастеризовано свеже млеко), а гајбе са органским производима преврћу и производи газе?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус намеће употребу генетички модификованих организама у производњи пољопривредних намирница и меса животиња за људску исхрану које изазивају 65 најтежих болести код људи, а у трећој генерацији изазивају стерилност, прекид живота људске врсте?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу вештачког говеђег хормона раста у тову говеда који изазива превремени улазак деце у пубертет, чак и пре пете године живота, а у 18-тој години изазива рак дојке, односно простате код дечака?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу антибиотика у тову стоке за људску исхрану и производњи млека који могу изазвати најтеже алергијске реакције код људи, чак и са смртним исходом?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус у пољопривредној производњи враћа на листу дозвољених хемијских једињења 7 (седам) од 12 (дванаест) највећих отрова пронађених у људској цивилизацији до данас?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус дозвољава употребу најопаснијих адитива и додатака храни који су доказано опасни и за која се поуздано зна да изазивају малигна обољења, атрофију мозга и читав низ других опасних болести код људи?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус забрањује производњу лековитих трава, коришћење традиционалне медицине, слободну продају витаминакоје ћете убудуће  добијати само на лекарски рецепт и то само у 15% дози која вам апсолутно неће помоћи да оздравите или ојачате имуно систем организма?

Да ли знате да је све напред наведено наша (---)власт прихватила и пристала да спроводи на сопственом народу?

Да ли знате да се ниједна парламентарна странка није, напред наведеним механизмима уништења народа, успротивила у Народној скупштини?

Да ли знате да се против напред наведених механизама уништења народа није јавно успротивила нити једна ванпарламентарна странка или групација, пре или сада у предизборној кампањи, осим Николе Алексића и његове листе групе грађана ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ?

Поштовани пријатељи, ово није био квиз, него упозорење. Последње упозорење пред нестанак српског народа. Сумњам да ће бити прилике за још једну предизборну кампању кроз четири године. Неће нас бити. Зато ово прихватите као последњи позив да се тргнета, пробудите, освестите, прилике за поправни нећемо имати. Зато хајде да се сви удружимо, заправо оно што је остало нормално, да се прво одбранимо од зла, а ако преживимо, видећемо да ли постоје неке разлике и потребе да се делимо по било ком основу. Да нам вербални патриотизам не буде пречи од ваздуха и воде коју пијемо, хране коју једемо да би преживели.

С поштовањем, Никола Алексић,

 

Колумна

Све ће бити горе него пре

sve ce biti gore nego pre

 

Ништа се не мења

nista se ne menja

 

Све што дође мора и  да прође

sve sto dodje mora i da prodje

 

Најбољи, најгори и средњи

najbolji najgori i srednji

 

Јерусалем

jerusalem

 

Гледај

gledaj

 

Вратимо се себи

vratimo se sebi

 

Тишина

tisina

 

Ковид сан

kovid san

 

Сутра ће бринути за себе

sutra ces se brinuti za sebe

 

nimnik.jpg
Број прегледа чланка : 5936368

16403

09700am

16402

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.