svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

КРИВИЦОМ „МОНСАНТА“ половина деце биће до 2025. аутистична!

handle-autism-childОПАСНИМ ГЛИФОСАТОМ ТРУЈУ СЕ КУКУРУЗ, СОЈА, ПШЕНИЦА, ПА И ОБИЧНА ГАЗИРАНА ПИЋА

На Масачустеском институту технологије (МИТ – један од водећих светских техничких универзитета – прим.прев.) дошли су до неутешног закључка – да ће од 2025. године свако друго дете рођено на планети бити аутистично.

Америчка новинарка Џенет Пелан у свом чланку за надолазећу епидемију окривљује компанију МОНСАНТО – која је позната због своје агресивне политике у области генетски модификованих намирница.

У вези ове вести докторка Стефани Сенеф посебно је скренула пажњу на хербицид РОУНДАП, који садржи ГЛИФОСАТ.

Ово хемијско средство било је разрађено за заштиту биља, али кад су га, примењивали – доводило је не до заштите, него до угинућа биљака.

Како су се временом повећавале количине биљака које садрже генетске модификације тим се више распрострањивао и овај хербицид.

У поменутом чланку указује се на чињеницу да је МОНСАНТО генетски изменио разне биљне врсте тако да их ГЛИФОСАТ не уништава – али зато оне сав тај отров упијају у себе.

Представници компаније МОНСАНТО упркос томе – на све стране и јавно – тврде да биљке које су обрађене ГЛИФОСАТОМ нису штетне за исхрану.

Стручњаци Масачусетског института технологије су међутим уверени да је истина управо супротна томе.

Ради се о томе да су се у почетку РОУНДАПОМ прскали само модификовани кукуруз шећерац и соја – а сад се тим отровом прска и пшеница.

На тај начин сада не само кукуруз, соја и пшеница садрже овај отров, него већ и „обична“ газирана пића садрже огромне количине ГЛИФОСАТА.

Лабораторијска испитивања показују да ови нови хербициди такође уништавају и корисне цревне бактерије – што је потом узрок обољевања од Алзхајмерове и Паркинсонове болести – које су по Западу почеле да се шире у виду епидемије.

Испада да су гојазност и депресија само „мило цвеће“ у облику пратећих ефеката од конзумирања намирница загађених ГЛИФОСАТОМ.

Много страшније од тога је сазнање да овај хербицид – ГЛИФОСАТ КОД СЛЕДЕЋИХ ПОКОЉЕЊА ДОВОДИ ДО АУТИЗМА КОД ДЕЦЕ.

Многи лекари на Западу уверени су да амерички олигарси веома добро знају какав ефекат има ова супстанца, али да су и поред тога свесно и намерно одлучили да га примењују – с циљем да се одгаје нова покољења, која ће бити покорна и способна да обављају само најпростије послове – без постављања сувишних питања.

Интернет странице докторке Стефани Санеф (на адреси: https://people.csail.mit.edu/seneff/) садрже много података и линкова на друга документа.

У вези са тиме желимо да укажемо и на чињеницу да се у многим деловима Вијетнама и после толико година од завршетка рата осећају последице америчких напада средством за уништавање вегетације – дефолијантом АЈЏЕНТ ОРИНЏ (Agent Orange).

А то је уствари исти тај хербицид који данас МОНСАНТО продаје под тржишним називом РОУНД АП – наводно ради борбе против корова на пољима засејаним генетски модификованим културама (ГМО).

9-44

(Конт / Превод: Васељенска ТВ)

Преузето са: http://www.intermagazin.rs/

Последње ажурирано четвртак, 18 фебруар 2016 16:31  

Колумна

Људи

ljudi

 

О несрећи

o nesreci

 

Прошлост никада не пролази

proslost nikad ne prolazi

 

Време лажи

vreme lazi

 

Ушо рибар

uso ribar

 

Јесен живота

jesen zivota

 

Енглески студент

engleski student

 

Кино Култура

kino kultura

 

О ВИНУ

o vinu

 

Београд

beograd

 

tuman-s.jpg
Број прегледа чланка : 5523692

16401

16400a

16500a

pravilo posta 2020

0000

16200

09700

 Чуда божија наших дана

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.