svetinjebraniceva.rs

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста

Мара Кнежевић Керн: ВАКЦИНИСАЊЕ ЈЕ РАВНО УБИСТВУ

Прва недеља октобра означена је као Међународни дан за истину о вакцинама. Током ове акције, милиони људи ће имати увид у експлозивну документацију, пред чијим обимом и квалитетом нико не може остати равнодушан. Великом броју алтернативних сајтова придружио се и „Печат“, који је већ у неколико наврата обрађивао ову тему…

Кампања против вакцинације могла би да пресудно помогне људима у доношењу одлуке да ли ће дозволити да им деца буду вакцинисана свим вакцинама које тржиште нуди, а лекари препоручују – међу којима и сезонску вакцину против грипа – или ће претходно добро размислити, поготово што се већ увелико припремају нове вакцине, за нове болести.

Књига др Тима О’ Шеа „Вакцинација није имунизација“ („Vaccination is not immunization“) сматра се кључним документом у акцији глобалних размера, која омогућава и лаицима да се укључе и изнесу сопствена искуства. Изнети материјал може шокирати оног ко се први пут сусрео с материјом, али после сагледавања позадине и упознавања са силама које стоје иза приче о вакцинама, постаћемо много критичнији и преиспитаћемо безгранично поверење које, по инерцији, поклањамо онима који одлучују о нашем животу.

КОМЕРЦИЈАЛА ИЛИ ПРЕВЕНТИВА

Да ове активности нису остале без ефекта, говори реакција становништва: 60 одсто Канађана и 80 одсто Американаца одбило је да прими вакцину Х1 Н1, иако је вршен интензиван притисак на здравствене раднике и грађане. У овим земљама је 50 одсто лекара одбило да прими вакцину, вероватно захваљујући информацији да постоји веза између ове вакцине и Ђулијан Бер (Guillain Barre) синдрома.

До које мере је реакција јавности узнемирила подземне центре моћи види се из на пречац донетог закона, којим се деци у САД-у – која нису вакцинисана од великог кашља – забрањује посећивање наставе, док се у Нигерији родитељи суочавају са затворским казнама уколико не дозволе да им вакцинишу децу полио вакцином  (78 одсто пакистанске деце, која су оболела од полиа, примило је полио вакцину).

Информисаност је први корак ка слободи одлучивања, а управо нас у томе омета спрега фармацеутских кућа, медицинских часописа и ФДА – која и сама признаје своје финансијске везе са произвођачима вакцина. На врху пирамиде стоји Конгрес, чији закони одузимају право оштећенима да туже компанију због насталих здравствених проблема и евентуалне смрти проузроковане вакцином.

Новинари „Активист поста“ јављају да се после масовно прихваћеног учешћа у акцији „Иницијатива за истину о вакцинама“, започетој од стране „Natural Society“, појавио вирус који је заинтересованима ометао приступ на Интернету, уз упозорење „suspicious activity“ или „malware“ ризик, што доказује да се ради о кампањи која озбиљно угрожава нечије интересе. Исто се десило и са чланцима који садрже шокантне истине о ГМО.

Према извештајима WХО из 2006. године 43 милиона ињекција дневно и 16 билиона ињекција датих годишње деци широм света, представља незамислив извор прихода. Планиран број вакцина које треба да прими свако биће на планети до 18. године је 68! А нове су на путу. Време је да се запитамо ко стоји иза закона који омогућују излагање деце непровереним експериментима са најопаснијим познатим биолошким супстанцама, под покровитељством „Вел бејби програма“? Најшокантније откриће ја да вакцинација никад није била клинички доказана као ефектна превентива против болести. Лекар који је радио на усавршавању вакцине против малих богиња, др Самјуел Кац (Samuel Katz) и сам је то потврдио изјавом да „Влада никада није обавиле клиничке студије, али индустрија јесте… Због тога јавности није доступна информација да оне не спречавају трансмисију болести, због чега су и направљене“. Према најновијим истраживањима, сезонске вакцине против грипа само у један одсто случајева имају ефекат, а при том изазивају бројне нежељене последице. Бебе у Америци, у првом месецу живота, имају већи ризик да умру него у 40 других земаља.

У току 2009. године умрло је (у прве четири недеље) 3,3 милиона беба. Да ли је ико утврдио колико смрти је проузроковала вакцина коју су дали њима или мајкама у току трудноће?

Јапанци су пре више година забранили вакцинацију деце млађе од две године и драстично смањили појаву „изненадне смрти“, али Светска влада намерно прикрива ову чињеницу и форсира пренаталну вакцинацију, уз прећутну сагласност медицинских кругова.

„ГАРДАСИЛ“ ПОД ЗАШТИТОМ ФДА

Недавно је организација „SANE Vax Inc.“ одлучила да анализира ампуле „гардасила“, ради бољег разумевања због чега је ова вакцина проузроковала 49 смртних случајева. Оно што су открили било је шокантно: вакцина је у великом броју бочица била контаминирана са рДНА хуманог папилома вируса. Ово значи да је рДНА пронађен у вакцини резултат генетски модификованог генетског кода HPV који је додат у вакцину током производње, а што је најстрашније – ампуле су сакупљене са различитих страна планете, чиме се искључује инцидент. Ампуле су преузете из САД-а, Аустралије, Новог Зеланда, Шпаније, Пољске и Француске. Патолог који је руководио тестирањем др Ли, дао је веома исцрпно објашњење о променама у организму које настају после уношења ове супстанце и упозорио на непредвидљивост последица.

Иако се „гардасил“ вакцина повезивала са многобројним смртним случајевима, као и са преко 8.000 различитих реакција, ФДА је недавно лансирала вест да ће се она користити и у превенцији аналног канцера. Иако се Меркова вакцина нашла под сумњом, Предлог закона бр. 499 налази се на столу калифорнијског гувернера Џери Брауна, који подржава иницијативу о увођењу обавезне вакцинације „гардасилом“ деце од 12 година, као и вакцином против хепатитиса Бе, и будућим вакцинама против полно преносивих болести, без знања родитеља.

Гувернер Рик Пери је 2007. године шокирао јавност потписавши Уредбу о увођењу обавезне вакцинација студенткиња у Тексасу против хуманог папилома вируса (HPV) пре уписа у шести разред. Иако је била упозната са штетношћу „гардасила“, ФДА је предложила да се вакцинација девојчица од 11 до 12 година уведе као рутински поступак, „како би биле заштићене пре првог сексуалног контакта“. Гувернер Пери је отишао даље, па је препоручио вакцинацију од 9 до 21 године, да би се после открића истине о „гардасилу“ пред изборе јавно извинио жртвама.

Оно што је Пери прећутао о својој вези са произвођачима лекова ускоро је изашло на видело. „Гардасил“ је произвела фармацеутска компанија „Мерк“, која је са 16.000 долара донирала Перијеву изборну кампању, две године пре него што је потписао наредбу о обавезној вакцинацији, а у његовог сарадника Мајкла Тумија уложено је (између 2005. и 2010. године) 260.000 долара и 535.000 долара за лобирање. „Њујорк тајмс“ извештава о апсолутној лојалности која повезује донаторе и примаоце, некој врсти мафијашког споразума која им ствара илузију недодирљивости.

Пери се није задовољио провизијама, већ се намерачио на здравствени систем државног затвора, залажући се за приватизацију, док Туми лобира за „Korekšns korporejšn of Amerika“ (CCA) – институцију која пружа услуге затвореницима. Ове установе су прави Елдорадо за фармацеутску индустрију.

ДА ЛИ ДА ИМ ВЕРУЈЕМО?

Др Марк Сиркус, стручњак за природну медицину и аутор књига: „Медицина за преживљавање у 21. веку“ („Survival Medicine For the 21. Century“) и „Хумана педијатрија“ („Humane Pediatrics“), упозорава родитеље и труднице да се држе што даље од вакцина. „Нажалост, већина лекара нема појма шта оне садрже, не познаје токсикологију нити је информисана о пропратним ефектима ињекција које препоручују. Чак и они који знају ретко упозоравају родитеље на ризик који преузимају“.

Др Сиркус оптужује „Докторе без граница“ МСФ-а („Medecins Sans Frontieres“) да су у августу 2011. године започели масовну вакцинацију против богиња у избегличком кампу у јужној Етиопији, пуном изгладнеле деце, намењену популацији испод 15 година. У земљи са 12 милиона гладних, оваква акција је у најмању руку срамна. „Ниједан лекар, у време кад су лекари били лекари, не би вакцинисао болесно и изгладнело дете. Сваки савестан лекар би одбио да вакцинише дете чији је имуни систем разорен, а при том има температуру. Вакцинисање ове деце равно је убиству“. Др Сиркус оптужује УН и WHO за намере да створе светску владу која ће „наш живот учинити мизерним, а смрт неколико стотина деце није вредна помена онима који држе крвоток вашег потомства у својим нечасним рукама“.

У сврху образовања родитеља написана је и књига „Зашто доктори не вакцинишу своју децу?“ („Why doctors don’t vaccinate their kids?“), у којој се налазе одговори на низ питања о којима медицинско особље не жели да разговара.

„Вакцинација је ваш избор!“, поручује др Роберт Менделсон, „и нико на то не сме да вас приморава. Нажалост, ваш педијатар вас неће охрабрити у том смеру, нити су и сами упознати да перманентно вакцинисање мења ваш генетски код… Највећа претња по дечије здравље нису болести, већ превентивне мере масовне вакцинације у циљу њиховог ‘спречавања’.“

Извор: http://www.pecat.co.rs/2011/10/vakcinisanje-je-ravno-ubistvu/

 

Колумна

Ја

ja

 

Алас на Дунаву

alas

 

Пауза

pauza

 

vlast

Власт

 

ono sto se vidi

Оно што се види, често није оно што се налази тамо

 

muk

Мук

 

vera nada ljubav mudrost

Вера, нада, љубав и мудрост

 

posle svega

После свега

 

vidim a ne cujem

Видим а не чујем

 

recnik secanjaРечник сећања

 

bradaca.jpg
Број прегледа чланка : 4914611

ПРАВИЛО ПОСТА ЗА 2020.

pravilo posta 2020

БУКВАР
за србску православну децу
и родитеље

0000

САВЕТИ ЗА ЖЕНИДБУ И УДАЈУ
О избору брачног друга
Kако да сретнем сродну душу

16200

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ

09700

 

ИМА ЛИ СПАСЕЊА ЗА НЕКРШТЕНЕ

 15000

ФАРБАЊЕ ЈАЈА
СЛАВСКИ КОЛАЧ И УКРАСИ
БОЖИЋНИ КОЛАЧИ

 16100

ЧУДА БОЖИЈА НАШИХ ДАНА

 Чуда божија наших дана

БЛАГОСЛОВИ,
РОДИТЕЉСКЕ КЛЕТВЕ,
КЛЕТВЕ И ПРОКЛЕТСТВА

15900

СВЕ О СПОМЕНИКУ НА ВРАЊЕВЦУ

Sve o spomeniku S

 Споменик на Врањевцу, најпотпунији је и најлепши споменик српској војсци досад. Подаци о страдалима прикупљани десет година, од 2005., до 2015., а овај изузетан знамен  грађен је током  четири последње године крај одлично очуваних ровова српске војске из 1915. Све о споменику сазнаћете ако кликнете на наслов или слику.